Go´morgen Danmark, limousine og Tivoli - Punkt 50 og 33 ✅

Håndlæsning – punkt 57 ✅

 

Mandag d. 28/05-2018 kørte min mor og jeg mod Vissenbjerg hvor en skøn kvinde havde sagt ja til at læse vores hænder. Min mor har prøvet det en gang før, med stor glæde og tiltro, mens jeg aldrig har prøvet noget lignende og var ærlig talt en smule skeptisk. På mange måder tænkte jeg at håndlæsning var i den samme kategori som de klassiske dameblads-horoskoper og at man altid kan få tingene til at passe så længe udsagnene er generelle følelser som “Du har tendens til at overtænke”, “Du er et omsorgsfuldt menneske” “Du har et følsomt sind”. Hvem vil ikke kan nikke genkendende til dette?

Alligevel glædede jeg meget meget og var spændt på hvad håndlæseren kunne se i vores hænder. Vi blev mødt af Else Marie på hendes grund i Vissenbjerg. Udover at være håndlæser har hun også minigrise, der løb rundt om benene på os. Vi følte os straks velkommen og blev mødt med en stor varme og medmenneskelighed fra Else Maries side.

 

Blindtegning:

img_5123

Vi startede med at tegne en blindtegning af vores hånd. Bare det at tegne sin hånd uden at kigge kan være meget underholdende (Se tegningerne nedenfor). Da vi havde tegnet hvad der mest af alt lignede  dårlige børnetegninger af en hånd, gik Else Marie igang med at tyde hvad der forgik i vores liv lige nu. Tegningen viste vores styrker og hvor vi kæmpede. Alt passede overraskende godt og hun fik sat nogle konstruktive tanker igang hos os begge

 

Blindtegning Annette

73ae03d4-8806-4c96-ad0a-bed7f1b700bd

Min mors blindtegning viser tydeligt at hendes ego (psyke) er svækket. Dette giver god mening i forhold til det sygdomsforløb hun lige nu gennemgår. udover det kunne hun se at min mor også har en masse vilje og talent (symboliseret i isvaflen mellem tommeltot og pegefinger). Else Marie blev ved med at kunne se dyr springe frem fra min mors tegning som en fugl der ville flyve der kunne betyde at hun skulle til at starte noget nyt. En kanin der viste hendes venlige og observerende væsen.

 

 

 

  Blindtegning – Malene

6aa48368-9a7e-4188-9963-c2d0e6133505

Min blindtegning viser at de fleste af mine fingre er lige og har en fin tykkelse hvilket Else Marie kunne fortælle betød at jeg generelt havde ro omkring mig og var rimelig afbalanceret. Dog kan man se at min “arbejdsfinger” skiller sig ud og det derfor kunne tyde på at jeg er under hårdt pres på mit arbejde. Jeg er virkelig glad for mit arbejde. Alligevel gav det bare rigtig god mening og det satte nogle tanker igang i forhold til, om jeg presser mig selv for hårdt på jobbet og måske tager “mine unger”, der kan have det meget svært, lidt for meget med hjem. Min psyke ser ikke ud til at være væsentlig svækket og jeg tænker at 100-listen og alt den energi jeg ligger i den, hjælper mig meget til at holde sorgen lidt på afstand. Jeg er i følge tegningen god til at kommunikere (min tykke fugle lillefinger) og er et legebarn (sælen)


 

                                    Læsning af hænderne:

img_5122

Else Marie begyndte derefter at læse vores hånder grundigt. her er nogle af hoved pointerne:

 

Annette: 

I min mors hænder kunne Else Marie se at min mor er et meget kærligt og rummeligt menneske. Hun kunne se at min mor har haft en krise i sine 20’ere hvor hun oplevede en stor sorg (Hun mistede en meget tæt på i slut 20’erne).

Hænderne fortalte også at min mor har 3 børn (mine 2 søskende og jeg) og at hun var meget spirituel og positiv. Det vigtigste Else Marie sagde og som rørte os begge, var at hun ikke kunne se på min mors hånd at hun var syg. Faktisk var der ingen tegn på sygdommen i hænderne og min mors livslinje viste at hun ville leve et langt liv og være frisk til det sidste.

 

Malene:

Else Marie startede med at sige at mine hænder var meget bløde hvilket betød at jeg var et meget følsomt menneske. Hvilket hun jo har ret i. Derudover viste mine hænder at jeg var omsorgsfuld og gerne ville hjælpe folk omkring mig, også selv om det var på bekostning af mig selv. Hun mente at jeg skulle arbejde på at mærke mig selv og kunne sige nej. Ifølge mine hænder ville jeg i mine 30’er få et nyt arbejde ved siden af det jeg har nu og i mine 40’re vil jeg skifte permanent til dette. Jobbet ville sandsynlighvis være et hvor jeg kunne bruge min kommunikationsevne endnu mere end jeg gør nu. Hun kunne også se 4 børn i mine hænder (Lyder lidt voldsomt tænker jeg).

 

Alt i alt var det bare en virkelig positiv oplevelse jeg vil anbefale til alle, lige meget om man tror på det eller ej. Personligt var jeg meget glad for at det lige var Else Marie der gav os denne oplevelse da den hjemlige og afslappede stemning gjorde at jeg faldt til ro og hurtigt fik fornemmelsen af at der ikke var noget Hokos Pokus i det Else Marie lavede. Hun videregav simpelthen bare hvad hun tolkede fra vores hænder og lod os selv sætte informationerne ind i vores eget liv og personlighed.

Hvis du har læst med og selv vil prøve håndlæsning eller gerne vil se smågrise kan du finde mere information om Else Maries praksis her:

www.elsemarieeventyr.dk

 

 


Test dig selv:

Det kan være svært at gennemskue alle de forskellige linjer i din håndflade. Hvis du virkelig skal have noget brugbart ud af at læse dine hænder vil det være min anbefaling at gå til en håndlæser der kan gå i dybden og tolke på din hånd som helhed. Alligevel kan man måske få et præg om sin personlighed ved hjælp af nogle generelle tanker om håndens udseende. Det skal siges at denne lille “Test” er lavet i samarbejde med Google og ikke med den håndlæser vi var hos. Men hvem ved, måske kan man alligevel genkende sig selv i nogle af påstandene. Prøv!

 

 

Hvad siger dine hænder om dig?:

 

Længden Af dine fingre kan åbenbart være med til at afsløre din personlighed og karakter:

Korte fingre:
Har du små korte pølsefingre er du hurtigt opfattende og Udtrykker sig kort og klart. Du er mål-orienterede fremfor proces-orienterede, og meget hurtig i replikken. Du opfattet hurtigt hvor andre er på vej hen og kan derfor have tendens til at bryde ind og afslutter andres sætninger, fordi du også bærer en vis utålmodighed i dig.

Lange fingre:
Hvis dine fingre er lange er du velovervejet, tålmodige og omhyggelige med detaljerne. Undertiden lidt for omhyggelig så du glemmer det store overblik. Du kan gruble i lang tid over ting, der måske blot er sagt i spøg og har en tendens til at være nærtagende.
Hvis du kigger på din højre hånd vil du kunne se om du er A, B eller C

img_5061

A:
Ligner din hånd type A hvor din ringfinger en længere end din pegefinger vil du ofte være et charmerende menneske der kan snakke sig ud af de fleste situationer. Disse mennesker er medfølende og gode til at løse problemer.

B:
Hvis din pegefinger er længere end din ringefinger er du typisk et meget målbevidst menneske. Du sætter pris på hvad du har men hungrer altid efter mere og sætter et nyt mål hver gang du har nået det sidste.

C:
Er din pegefinger og ringefinger lige lange, undgår du konflikter og forsøger at bibeholde fred omkring dig. Du er venlig og omsorgsfuld. Men man skal forblive på din gode side ellers kan en skjult side komme frem i dig.

 

 

Hvad siger din neglelak om dig?:
Noget andet der kan sige noget om din personlighed er farven på din neglelak:

Sort – Sort neglelak står for foragt for regler. Kvinder der går med sort neglelak har brug for at bryde rammen og være lidt rebelske.

Rød – rød neglelak kan Indikere at man er ude på sjov og ballade. Rød er også en sensuel farve der virker forførende. Rød neglelak kan dog også symbolisere indre vrede der kommer til udtryk i valget af farve på neglene og har derfor noget med din temperament at gøre.

Rosa/pastelfarver – rosa neglelak og andre pastelfarver udviser mildhed, omsorg, ungdommelighed. Du er et afslappet menneske. kvinder der vælger disse sarte farver har typisk et ønske om ikke at skille sig alt for meget ud

Grøn og blå – hvis du er vild med grønne og blå neglelakker er du Centrumsøgende og vil gerne ses og bliver det som regel også.
den grønne farve symbolisere håb og det kan derfor tyde på at du er et positivt menneske.

Pangfarver:
Stærke neonfarver springer i øjnene med det samme. Man vil ofte se dem på piger, der er fyldt med masser af energi, for man har simpelthen ikke noget andet valg end at komme op i gear, når man maler neglene med neonfarver.

 

 

 

Hvad siger dine smykker om dig:
Udover hvilken type smykker du bærer kan placeringen af dem også indikere bestemte karaktertræk.

Ring på lillefingeren
Lillefingeren repræsenterer indføling, kommunikationsevne, det intime selv. Derfor kan en ring på lillefingeren antyde at man har svært ved at binde sig følelsesmæssigt. Det kan også betyde at man har en trang til at have et stort indre personligt rum, som er helt ens eget og hvor andre ikke får adgang til. Desuden kan folk med lillefingerring være glade for kunst og selv være kunstneriske.

Ring på ringfingeren
ringfingeren repræsentere lyst, selvfremstilling, inspiration, improvisation. Dette er jo den traditionelle placering af en ring og det tolkes som at personen binder sin lyst til en person og vedkender sig samfundets normer. Det fortæller noget om din indstilling til parforhold.

Ring på langfinger
langfingeren repræsentere pligt, ansvar, indordning. Sætter man ring på sin langefinger, så viser man, hvem man er inderst inde. Det er ofte mennesker, der står i opposition til samfundet, der bærer ring på den finger. Rockere, punkere, satanister, pornomodeller, etc. bærer for eksempel ofte store provokerende ringe på den finger. Placeringen er traditionelt blevet brugt af logebrødre og andre medlemmer af lukkede selskaber. Signalere gruppefællesskab. At man bekender sig til en subkultur med egne love og normer.

Ring på Pegefingeren
pegefingeren repræsenterer stolthed, ego-følelse, ærgerrighed. Sætter man en ring på sin arbejdsfinger så viser man, at man er en autoritet på sit felt. Det er lidt blæret, at bruge pegefinger-ring. Signalere øget dominans, skjult eller åbenbar ærgerrighed, ønsket om at spille en ledende rolle.

Ring på Tommelfinger
tommelfingeren repræsenterer karakterstyrke, naturlig selvhævdelse, viljestyrke og udholdenhed. Med en tommelfingerring understreger man virkeligt sin vilje og egentligt så føler man sig også lidt hævet over almindeligt manuelt arbejde. Et meget klart signal om at man er handlekraftig, har viljestyrke og er en selvstændig og uafhængig karakter.


 
Jeg håber at det har været underholdende at læse om min mors og min oplevelse med håndlæsning og at nogle af punkterne om fingerlængde, neglelak og smykker måske gav mening. Jeg vil anbefale det til alle, uanset om man er top spirituel som min mor eller mere skeptisk som jeg selv. Jeg er i hvert fald blevet overbevist om at mine hænder afslører mere af min personlighed og karaktertræk end først antaget.

img_5121

img_5119

Tak fordi i læste med. Vi er nu 1 skridt nærmere på at 100-listen.


1.At min mor bliver mormor til mine børn
2.Kanotur på Gudenåen
3.At hjælpes med at planlægge og afholde mit bryllup
4.Fange en fisk
5.Gennemføre et halvmaraton
6.Nå vores ønske vægt
7.Rejse til Maldiverne
8.Flyve på 1. Klasse
9.Vinterbade
10.Bo på en jernalderlejr
11.Rejse tilbage til Israel
12.Bruge en weekend sammen uden mobil og internet
13.Sove under åben himmel
14.Tage på skiferie
15.Tage til sandskulptur festival
16.Behandling hos en kinesiolog (test af helbredet)
17.Ride på hest, på en strand i solnedgang
18.Tage på krydstogt
19.Bruge en weekend i et luksussommerhus
20.Lave glaskunst sammen
21.Svømme med delfiner
22.Tage på picnic
23.Male et billede
24.Prøve “afdøde kontakt”
25.Tage på spaophold
26.Spise en gourmet middag
27.Opleve Bornholm
28.Tage på all inclusive charter rejse.
29.Tage på hyttetur
30.Besøge Harry Potter museum i London
31.Gå med bare tær på en Bounty strand
32.Spise vafler på Give egns museum
33.Tage i Tivoli i København
34.”Trommerejse” med vejledning fra en shaman
35.Tage i Disneyland
36.Smage østers
37.Smage ægte kaviar
38.Tage på madlavningskursus
39.Få mig til at stoppe med at ryge
40.Spise en is på den spanske trappe i Rom
41.Akupunktur
42.Besøge meteora klostrer i Grækenland
43.På tur med oslofærgen
44.Se et vandfald
45.Stå på toppen af Rundetårn
46.Bade i varme kilder i Island
47.Drikke en øl på en pub i London
48.Besøge Grønland
49.Holde traditionel Thanksgiving
50.Køre i limousine
51.Få en skønhedsbehandling
52.Danse i regnvejr
53.Tage på en familieferie sammen
54.Få taget mor-datter billeder sammen
55.Bo i et lille blåt og Hvidt hus på Santorini
56.Lave mad over bål
57.Få håndlæsning
58.Tage til en numerolog
59.Få en make-over
60.Få en massage
61.Købe en paryk (Hvis dette bliver nødvendigt)
62.Prøve at bo på et slot
63.Kurbad i udlandet
64.Flødebollekursus
65.Bodyflight i vindtunnel
66.Flyve i luftballon
67.Besøge Aros
68.Tage på bondegårdstur
69.Få mor-datter-smykker
70.Se nordlys
71.Bo på D´angleterre
72.Tage på julemarked
73.Finde alternative kræftbehandlinger
74.Overnatning på et badehotel ved stranden
75.Besøge Indien og få ayuveda-behandling (Helbredene behandling.
76.Se en musical
77.Spise macaroons i Paris
78.Skrive en bog sammen
79.Tage på shoppetur i Magasin
80.Spise kage på La Glace
81.Vandretur
82.Dyrke økologiske grønsager i eget drivhus
83.Spise frokost på restaurant Price (Brødrene Price)
84.At få hvalpe på vores hund
85.Tage på tur i en luksusautocamper
86.Have en hyggeaften foran vores egen brændeovn
87.Sætte nyudklækkede skildpadde unger ud i havet
88.Besøge den gamle by i Århus
89.Besøge en indianerstamme
90.På tur med et sejlskib
91.En frokost på stranden
92.Bridgewalking
93.Få dykkercertifikat
94.Middag på en kro
95.Prøve virtual reality
96.Tage til filmpremiere
97.Tage i zoologisk have
98.Lærer at dyrke yoga
99.Tage på kunstmuseum
100.OVERVINDE KRÆFTEN

[wpsocialite]
Malene Actonia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go´morgen Danmark, limousine og Tivoli - Punkt 50 og 33 ✅